Verso

Lichtgewicht, aanpasbare elektrische rolstoel met afneembare lithiumbatterij.

De Verso is een veelzijdige en wendbare elektrische rolstoel. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is het de perfecte rolstoel voor gebruikers die veel onderweg zijn en hun mobiliteit willen vergroten zonder aan comfort in te boeten.

Dankzij onze uitgebreide aanbod in opties biedt de Verso zijn gebruiker een opmerkelijk aanpassingsvermogen. De Verso is gemaakt door de duurzaamheid van een manuele rolstoelframe samen te voegen met de geavanceerde functies van twee gemotoriseerde achterwielen en is daarmee een perfecte keuze voor een comfortabele, lichtgewicht elektrische rolstoel. De lithiumbatterij kan worden verwijderd om eenvoudig te worden opgeladen voor nog meer gebruiksgemak.

 

HET STANDAARDPAKKET:

  • Afneembare en verstelbare armleuningen.
  • In hoogte verstelbare duwhandvatten - 5 posities.
  • In hoogte verstelbare rugleuning met 4 spanbanden.
  • Afneembare lithiumbatterij, voorzien van veiligheidsslot.
  • Verstelbare zitdiepte van 42 tot 48 cm.
  • Wegklapbare en afneembare voetsteun, in lengte verstelbaar.
  • Ademende 3D NET kussenbekleding.

6 km/u - Met 6 km/u rijdt de Verso op de perfecte snelheid voor comfortabele gesprekken en wandelingen met je vrienden en familie.

Tot 20 km - Ervaar een groter rijbereik met de 17,5 Ah accu. Kies de verwisselbare accu die past bij jouw verlangen naar een ontsnapping.

 

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Eenvoudig, maar perfect. De Verso heeft het allemaal. Demonteer je rolstoel in een paar seconden. Alle onderdelen zijn gemakkelijk mee te nemen en niet te zwaar om gemakkelijk in een auto te vervoeren.

Montage is eenvoudig met ons Click&Drive systeem. Geen gereedschap nodig, gewoon je accu aansluiten en je kunt rijden! Dankzij onze verwijderbare accu kun je je stoel opladen waar en wanneer je maar wilt.

 

MAKKELIJK OM TE REIZEN

Een unieke functie voor de Verso is het afneembare motor- en accublok. Maak je rolstoel los van de accu en het wielblok om hem gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Zowel het frame als het "aangedreven deel" van Verso hebben een extra wiel om ervoor te zorgen dat er geen onderdelen beschadigd kunnen raken door het loskoppelen. Ze zorgen ook voor eenvoudig manoeuvreren.

De zitting kan eenvoudig worden ingeklapt, net als bij een van onze andere veelverkochte handbewogen rolstoelen. Perfect voor vervoer in de koffer van de auto of om thuis op te bergen.

Verso is compatibel voor vliegtuigtransport!

Schakel gewoon de batterij uit en je rolstoel kan vliegen.

Raadpleeg altijd de gebruikershandleiding voor transportinstructies.

 

LICHTGEWICHT

Wij geven om jou... en je rug. De Verso is een zeer lichte elektrische rolstoel met slechts 16,1 kg voor het gemotoriseerde deel en 9,9 kg transportgewicht voor het hoofdframe. Gemakkelijk op te tillen zonder enige belasting.

16,2kg - Zwaarste deel

9,9kg - Transportgewicht (zonder kussen, voetsteun en armsteun

 

ZEER CONFIGUREERBAAR

Pas je Verso aan jou aan. De Verso is een uiterst configureerbare stoel die het grote en uitgebreide optieaanbod van VERMEIREN en onze expertise in elektrische rolstoelen combineert. Kies wat het beste bij je past!

 

TWEE in EEN

 

VERANDER DE VERSO IN EEN HANDBEWOGEN ROLSTOEL

De Verso biedt een unieke optie voor mensen die zowel een handbewogen als een elektrische rolstoel nodig hebben. Met onze 24" wielset kun je eenvoudig wisselen tussen handmatig of aangedreven rijden. Stekker in het stopcontact en rijden maar!

 

BATTERIJ - MOTOREN

De Lithium Li-ion batterij (verkrijgbaar in 12,8 Ah of 17,5 Ah) heeft een batterijstatusindicator en is licht van gewicht. Ontgrendel je accu eenvoudig met je eigen anti-diefstalsleutel om je accu op te laden waar je maar wilt. Geen tijd om op te laden? Een extra accu is optioneel verkrijgbaar.

De accu zit handig aan de achterkant van je rolstoel, zodat je hem er gemakkelijk uit kunt halen om op te laden of om snel de accustatus te controleren.

Met 2 x 200W motoren en 12" PU zwarte banden kan de Verso zich meten met anderen in zijn categorie. Een geweldige en duurzame keuze voor een elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik.

 

ONTWERP & KLEUR

Met een gestroomlijnd ontwerp en leuke kleuraccenten kan de Verso aan je voorkeuren worden aangepast terwijl hij er modern en aantrekkelijk uitziet. De kleuraccenten dienen een dubbel doel, omdat je zo de hendels van het gemotoriseerd deel gemakkelijk kunt vinden. Voor extra veiligheid hebben we reflectoren toegevoegd.

 

KLEUREN

Kleuren zijn een persoonlijke ervaring, net als uw VERSO. Kies de kleurencombinatie die het beste bij jouw stijl past.

Kies je framekleur tussen glanzend wit en glanzend zwart en speel met kleuraccenten om het helemaal jouw stijl te maken.

Kleur(en) bekleding
Frame kleuren
,
*Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Technische wijzigingen voorbehouden.
Verso


130

598

1078

937-1002

440

460

480

500

420-480

521

400

420

440

460

480

15

1145

31,3

6 km/h

12,8 Ah

17,5 Ah

15 km

21 km

2 x 200W


Verso 24_22 wheels - Side view - wheel only.jpg
Wielenset 24 inch

Verso - Detail controller at the rear.jpg
Begeleidersbediening

Verso - White frame Orange forks - Detail rear.jpg
Extra accupack

LO4TL Verso - Top view.jpg
Romppelotten

VermeirenFacebook© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964


Pers
Garantie
NV VERMEIREN NV
Vermeirenplein 1-15
2920 Kalmthout


@ : info@vermeiren.be